گندمها را اول از همه در قابلمه با اب درون یخچال بگذارید ...و انرا را به مدت4 یا 6 ساعت از شب قبل در آب بخیسانید. امروزه گندمهای آماده و پوست کنده در فروشگاهها هستند. گوشت یا مرغ فرقی نمی کنه هر چه گندمها بیشتر خیس بخورند و آب بیشتری جذب کنند در مرحله پخت راحتتر میپزند. گوشت را به همراه پیازها که هر کدام را به چهار تکه تقسیم کردهاید ( پیاز را ریز نکنید چون در مرحله پخت به گوشت میچسبد)، کمی زردچوبه و ۶ لیوان آب روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آرام آرام خوب بپزد و به اصطلاح مغزپخت شود. گندم را که از شب قبل خیس کردهاید در یک قابلمه جداگانه به همراه یک لیتر آب روی شعله ملایم گاز بپزید.